Wie ben ik - Relax4You

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie ben ik


Ik ben Nancy Larocque, toen ik in 2011 mijn vaste baan verloor was ik totaal mijn zelf verloren.

Ik merkte op dat ik vooral in mijn hoofd leefde en ik realiseerde me dat de lichamelijke kwaaltjes die ik de laatste jaren steeds vaker had me misschien wel iets te vertellen hadden.

Daardoor wilde ik wel meer weten over wat je lichaam je kan vertellen. Ook werd ik nieuwsgierig naar mezelf: Wie ben ik eigenlijk? Waarom doe ik dingen zoals ik ze doe? Wat wil ik nou echt en waar word ik zó gelukkig van? Toen besloot ik om mijn eigen zielpad te bewandelen.

Zo kwam ik terecht op het Wellness Academie in Hasselt. Daar heb ik volgende cursussen gevold: Basis massagetechnieken, Fybromyssage, Babymassage, Triggerpoint massage, Zwangerschap massage, Kindermassage, Meridianenleer, Chinese voedingsleer en Anatomie.
Door zelf de mogelijkheden van Reiki te leren kennen in mijn persoonlijke leven, kwam ik er na enkele maanden toe om mezelf te laten inwijden in Reiki 1 & 2.
Ik merk bij mezelf dat ik steeds beter naar mezelf leer luisteren en dat ik daar veel baat bij heb, dus ik blijf enthousiast bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling.

In Juni 2014 behaalde ik mijn diploma Masseur.
Sinds Juli 2014 heb ik mijn eigen massagepraktijk.


Ik ben erkend lid bij de Belgische Massage Federatie. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu