Huisregels - Relax4You

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huisregels

Omdat Massagepraktijk Relax4You het erg belangrijk vindt dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, geeft de masseur hieronder wat algemene informatie over de massages bij Massagepraktijk Relax4You.

1. Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Massagepraktijk Relax4You verwacht dat u vlak voor de massage hebt gedoucht.
Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.
Maak voldoende tijd vrij vóór en na uw afspraak zodat u ontspannen bent, zo kan u na de behandeling ten volle van het resultaat genieten.  
Tijdens de winterperiode wordt er gebruik gemaakt van een elektrisch deken zodat u het tijdens de behandelingen lekker warm hebt.

2. Om geheel ontspannen de massagekamer in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in de praktijk.

3. Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden.
Geef aan wat voor u het doel van de massage is en vooral waar u eventueel last van hebt.
U dient dit te tekenen alvorens de behandeling aan te vatten.
Deze gegevens worden aan u gevraagd om er zeker van te zijn dat er geen contra-indicaties zijn, waardoor u eventueel niet gemasseerd kunt worden.

4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

5. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de masseur u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelingsperiode toegepast mag worden.

6. Bespreek met de masseur uw eventuele medicijngebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massage. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

7. Laat het ook weten als u bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.

8. Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

9. Massagepraktijk Relax4You is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

10. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden.

11. Indien u zwanger bent, dient u op voorhand te overleggen met uw gynaecoloog (of huisarts) of u een zwangerschapsmassage mag ondergaan.

12. Indien u de masseur niet volledig of verkeerd inlicht, kan deze niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel ten gevolge van een uitgevoerde behandeling.

13. Wat na de behandeling ?
Na afloop van de massage is het aangeraden om die dag nog veel water te drinken.

14.
Ik geef GÉÉN erotische massages!

Bij Massagepraktijk Relax4You kunnen zowel vrouwen als mannen, kinderen en baby’s terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voorafgaand aan de massage met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kunt u aangeven als u zich onprettig voelt. U kunt rekenen op een verzorgende massage waarin uw wensen voorop staan.  
Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een
e-mail.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu